Blik op Jou

Blik op Jou


Bang, verdrietig, depressief?

Waarom ben jij niet gelukkig. Waarom denk jij zoals je denkt? Waarom doe jij zoals je doet? Waarom ervaar jij telkens tegenslag, voel jij je gestrest? Waarom voel jij je onzeker, ben jij bang, verdrietig of depressief? Waarom lukt het je niet om stabiele relaties met anderen op te bouwen? Of waarom heb jij gezondheidsklachten, terwijl er medisch gezien niets aan de hand is? Klik HIER voor een kort filmpje. Als je al gelukkig bent, kun je het filmpje overslaan.

Op deze vragen, en nog vele andere, kun je zelf je antwoord vinden met behulp met ‘Een Andere Blik op je Ik, Coaching en Therapie’. Je ervaringen en de gebeurtenissen in je leven bepalen wie je bent, wat je doet, wat je wilt en waar je heen gaat.

Onbewuste drijfveren

Alles heeft oorzaken. Maar ben je je daarvan bewust? Het merendeel van je handelen is onbewust. Onbekende en onbewuste drijfveren die je soms naar onbekende oorden voeren waar je eigenlijk helemaal niet wilt zijn. Met 'Een Andere Blik op je Ik' ga je een nieuwe toekomst tegemoet. Op weg naar geluk. En bereik de doelen die je voor ogen hebt. Maak nu een afspraak met mij!

Iedereen vraagt zich wel eens af: waar sta ik, waar wil ik heen en welke gebeurtenissen van vroeger hebben invloed op mijn leven.
Soms is het niet makkelijk om de juiste keuzes te maken.

Waar heb jij last van?

Een paar dingen die je leven kunnen beïnvloeden: rouw, schaamte, relatieproblemen, angst voor de dood. Je kunt lichamelijke problemen hebben die niet medisch zijn te verklaren. Burn-out, depressie, angsten en onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. En zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan.

Herken je het?

Herken je het?De vraag is: ga je al die vragen alleen oplossen of wil je ze met iemand anders tegen het licht houden?
Familie staat soms dichtbij. Vrienden zijn niet objectief.

Graag wil ik een objectieve luisteraar voor je zijn. Ik vind het fijn als je een afspraak met mij maakt om te praten over het nu, het verleden of de toekomst.

Maak nu een afspraa

 

 

Vorige pagina
Home

Volgende pagina
Blik op Nu