Blik op Jou

Blik op Jou

Ervaar jij stress? Ben je bang, verdrietig, depressief?

Hou jezelf dan eens tegen het licht met Blik op Jou. Zit je niet goed in je vel? Waarom ben jij niet gelukkig? Waarom denk jij zoals je denkt? Waarom doe jij zoals je doet? Waarom ervaar jij telkens tegenslag, voel jij je gestrest? Waarom voel jij je onzeker, ben jij bang, verdrietig of depressief? Waarom lukt het je niet om stabiele relaties met anderen op te bouwen? Of waarom heb jij gezondheidsklachten, terwijl er medisch gezien niets aan de hand is?

Op deze vragen, en nog vele andere, kun je zelf je antwoord vinden met behulp met Een Andere Blik op je Ik, Coaching en Therapie. Je ervaringen en de gebeurtenissen in je leven bepalen wie je bent, wat je doet, wat je wilt en waar je heen gaat. 

Onbewuste drijfveren

Alles heeft oorzaken. Weet jij hoe het komt dat jij niet goed in je vel zit? Het merendeel van je handelen is onbewust. Onbekende en onbewuste drijfveren die je soms naar onbekende oorden voeren waar je eigenlijk helemaal niet wilt zijn. Met Een Andere Blik op je Ik ga je een nieuwe toekomst tegemoet. Op weg naar geluk. En bereik de doelen die je voor ogen hebt. 

Iedereen vraagt zich wel eens af: Waar sta ik, waar wil ik heen en welke gebeurtenissen van vroeger hebben invloed op mijn leven. Soms is het niet makkelijk om de juiste keuzes te maken.

Waar heb jij last van?

Een paar dingen die je leven kunnen beïnvloeden zijn: rouw, schaamte, relatieproblemen, angst voor de dood. Je kunt lichamelijke problemen hebben die niet medisch zijn te verklaren. Stress, burn-out, depressie, angsten en onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. En zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan.

Blik op Nu

Blik op Nu

Waar sta jij nú in je leven?

Blik op Toen

Wat is de invloed van jouw verleden?

Blik op Toekomst

Wat is jouw toekomstbeeld?

Herken je het?

De vraag is: ga je al die vragen alleen oplossen of wil je ze met iemand anders tegen het licht houden? Familie staat soms te dichtbij. Vrienden zijn niet objectief.

Graag wil ik een objectieve luisteraar voor je zijn. Ik vind het fijn als je een afspraak met mij maakt om te praten over het nu, het verleden of de toekomst.

Scroll naar boven