Blik op Nu

Blik op Nu

Hoe gaat het nu eigenlijk met jou?

Hoe voel je je? Wat wil je veranderen of oplossen? Wat zijn de vragen waarmee je NU bezig bent? Wat mis je in je leven van vandaag? En dan nog je relaties… botert het met je partner, je ouders, je vrienden en collega’s op het werk? Wat wil je ondernemen? Hoe is je stemming? Wat vind je van jezelf? Wat denken anderen over je?

Leven in het hier en nu

Het is soms moeilijk om in het heden te leven. Want je kunt het gevoel hebben dat je voeten zijn vastgeplakt op de bodem waarop je nu staat. Je kunt niet voor of achteruit. Je verzandt soms in sleur van alledag, waarbij belemmeringen en remmingen een rol kunnen spelen.

Last van stress? Geïrriteerd? Piekeren en slaapproblemen? Of ben je de perfectionist die rond holt als een cavia in een kooitje. Moet je soms huilen, bijvoorbeeld als iets op TV je raakt?

Er zijn zoveel situaties te bedenken waarin je het gevoel hebt dat er wat aan je leven schort. Dat het leven van alledag niet meer klopt. Dat je met de pest in je lijf naar je werk gaat. Dat jij jezelf niet meer goed genoeg vindt. Of als anderen suggereren dat dát inderdaad het geval zou kunnen zijn.
Gevolg kan zijn dat je dingen uitstelt, faalangst krijgt of in paniek raakt.

Blik op Jou

Blik op Jou

Hou jezelf eens tegen het licht

Blik op Toen

Wat is de invloed van jouw verleden?

Blik op Toekomst

Wat is jouw toekomstbeeld?.

Herken je het?

De vraag is: ga je al die vragen alleen oplossen of wil je ze met iemand anders tegen het licht houden? Familie staat soms te dichtbij. Vrienden zijn niet objectief.

Graag wil ik een objectieve luisteraar voor je zijn. Ik vind het fijn als je een afspraak met mij maakt om te praten over het nu, het verleden of de toekomst.

Scroll naar boven