Blik op Toekomst

Blik op Toekomst


Wat is je toekomstbeeld?

Héb je überhaupt een beeld van de toekomst? Heb je energie genoeg om de toekomst tegemoet te treden? Hoe zit het je gezondheid, je vitaliteit? Is het een kwestie van doormodderen in de toekomst, of ga je die blij tegemoet? Heeft de toekomst zin voor je? Weet je wel waar je heen wilt, maar niet hoe?
Leven in de toekomst lijkt soms geen pretje.
Denk aan economische crises, milieuproblematiek, overbevolking en vergrijzing. Misschien wordt je baan overbodig of vindt men je te oud om nog mee te draaien in je werk. Kortom: tijd om jezelf opnieuw uit te vinden en de toekomst energiek tegemoet te gaan. Maar hoe? Hoe leer je tevreden te zijn met jezelf en wat je doet of wilt gaan doen? Hoe word je assertiever, creatiever en spontaner?

Vitaliteit

Ga met compassie werken aan jezelf. Ontplooi jezelf, laat je niet remmen maar spring vooruit! Neem de regie over je leven, word productief en put nieuwe energie uit nieuwe relaties. Vitaliteit… dat is het sleutelwoord. Maar dan… hoe ga je je nieuwe doelen formuleren en langs welke weg ga je die bereiken?

Herken je het?

Herken je het?Dan blijft er nog maar één vraag over: ga je al die kwesties alleen oplossen of wil je ze met iemand anders tegen het licht houden.
Familie staat soms dichtbij. Vrienden zijn meestal niet objectief. Ik wil graag een onafhankelijke, maar betrokken luisteraar voor je zijn.

Maak een afspraak met me als je over je toekomst wilt praten.

 

 

 

Vorige pagina
Blik op Toen

Volgende pagina
Blik op Begeleiding