Blik op Toekomst

Blik op Toekomst

Hoe is jouw blik op de toekomst?

Hoe ziet jouw blik op Toekomst eruit? Héb je überhaupt wel een beeld van de toekomst? Heb je energie genoeg om de toekomst tegemoet te treden? Hoe zit het met je gezondheid, je vitaliteit? Is het een kwestie van doormodderen in de toekomst, of ga je die blij tegemoet? Heeft de toekomst zin voor je? Weet je wel waar je heen wilt, maar niet hoe? Maak je je veel zorgen over de toekomst?
Leven in de toekomst lijkt soms geen pretje.
Denk aan economische crises, milieuproblematiek, overbevolking en vergrijzing. Misschien wordt je baan overbodig of vindt men je te oud om nog mee te draaien in je werk. Kortom: tijd om jezelf opnieuw uit te vinden en de toekomst energiek tegemoet te gaan. Maar hoe? Hoe leer je tevreden te zijn met jezelf en wat je doet of wilt gaan doen? Hoe word je assertiever, creatiever en spontaner?

Vitaliteit

Ga met compassie werken aan jezelf. Ontplooi jezelf, laat je niet remmen maar spring vooruit! Neem de regie over je leven, word productief en put nieuwe energie uit nieuwe uitdagingen en nieuwe relaties. Vitaliteit… dat is het sleutelwoord. Maar dan… hoe ga je je nieuwe doelen formuleren en langs welke weg ga je die bereiken?

Blik op Jou

Blik op Jou

Hou jezelf eens tegen het licht

Blik op Nu

Blik op Nu

Waar sta jij nu in je leven?

Blik op Toen

Blik op Toen

Wat is de invloed van jouw verleden?

Herken je het?

De vraag is: ga je al die vragen alleen oplossen of wil je ze met iemand anders tegen het licht houden? Familie staat soms te dichtbij. Vrienden zijn niet objectief.

Graag wil ik een objectieve luisteraar voor je zijn. Ik vind het fijn als je een afspraak met mij maakt om te praten over het nu, het verleden of de toekomst.

Scroll naar boven