Blik op Begeleiding

Coaching & Therapie

Intensief, kortdurend en snel resultaat

Individuele begeleiding

Een Andere Blik op je Ik, Coaching en Therapie, biedt je individuele begeleiding in de vorm van intensieve, kort durende en integrale, coaching en therapie.

Een gezonde geest in een gezond lichaam wordt al sinds de oudheid gezien als een voorwaarde voor een gelukkig leven. Als je je vitaal voelt, lukt alles gewoon beter. Onze vitaliteit heeft echter veel te lijden onder de hedendaagse stress die we kunnen ervaren. Met integrale coaching en therapie ga je je snel weer energieker en vitaler voelen. Zodat je weer vooruit kunt en vol in je kracht staat.

We streven allemaal naar geluk, gezondheid en liefde. We zijn sociale wezens en willen ons verbonden voelen met anderen, succes en plezier in relaties en werk hebben. Ons vrijuit ontplooien, ontwikkelen op allerlei gebied, en tevreden zijn. Kortom, een bevredigend en productief leven leiden. Toch lukt dat vaak niet, of niet goed.

Onbewuste beperkingen

De coaching en therapie van Een Andere Blik op je Ik richt zich vooral op het vinden, begrijpen en oplossen van onbewust beperkende en belemmerende gevoelens, gedachten en gedrag die ten grondslag liggen aan je huidige problemen. Inzichtgevende en oplossingsgerichte diepte-coaching en diepte-therapie dus. Korte doeltreffende trajecten met snel resultaat.

De integrale (holistische) benadering omvat alle niveau’s van de menselijke ervaring en beleving (lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel). Je eigen individuele ontwikkeling, beleving en levensvisie staan hierin voorop.

Bewustwording

Ervaringen en gebeurtenissen in je verleden hebben je gevormd en zijn mede bepalend geweest voor de vorming van de mens die je nú bent. Wat we ons vaak niet realiseren is dat die ervaringen ook ons heden en onze toekomst kleuren. Vaak zonder dat we dat in de gaten hebben!

Alles heeft zo zijn oorzaken, maar meestal zijn we ons van die oorzaken niet meer bewust. Wist je dat ons reageren en handelen voor het grootste deel door ons onbewuste wordt aangestuurd? Als je vastloopt ligt het dus voor de hand dat bewustwording van wat er onbewust speelt belangrijk is.

Coaching of Therapie?

In het algemeen is therapie vooral gericht op het oplossen van psychische en psychosomatische problemen; coaching richt zich met name op het bereiken van een gesteld doel en bij het vinden en maken van keuzes. In de praktijk overlapt echter het een het ander regelmatig. Voor Een Andere Blik op je Ik is dat geen probleem.

Daadwerkelijke verandering

Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke gezondheid, welslagen en ontwikkeling, er is heel veel mogelijk. De meest kans op succes met coaching en therapie heb je als je bereid bent jezelf onder ogen te zien en daadwerkelijk verandering wilt brengen in je leven. Dat is vaak niet zo makkelijk, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Een open houding helpt je om samen jouw ontdekkingstocht aan te gaan en je oplossingen te vinden en toe te passen in je leven en werk.

Neem contact op als je vragen hebt, of een afspraak wilt maken