Blik op Therapeut

Claudine Bonnet

Integraal Therapeut

Sinds 2003 verzorg ik Integrale Coaching en Therapie; voor traumaverwerking en het snel oplossen van psychische en psychosomatische problemen. Ook voor je persoonlijke ontwikkeling kun je bij mij terecht. Ik wil het graag met je hebben over jouw bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en zingeving.
Tot augustus 2018 was ik docent bij, en directielid van, Tasso Instituut, een instituut dat opleidingen aanbiedt in regressietherapie en integrale coaching. Sinds genoemde datum wil ik me nog meer richten op persoonlijke coaching en therapie van mannen, vrouwen, tieners en kinderen. In de loop der jaren behaalde ik de nodige diploma’s en registraties in mijn vakgebied. Als deskundige in traumaverwerking ben ik nu ook EMDR practioner i.o.

Regelmatig geef ik cursussen voor zowel vakgenoten als andere belangstellenden.  Ik deel mijn  kennis over persoonlijke ontwikkeling, de invloed en gevolgen van psychotrauma en andere interessante zaken op psychologisch gebied op mijn blog. Ik ben echtgenote en moeder van vier zonen.

Op de volgende pagina kun je alle praktische informatie lezen.

VIV Beroepsvereniging